• Ελληνικα
  • Αγγλικα
Golden City Hotel: +30 210 52 26 571
Crystal City Hotel: +30 210 52 05 145
Για εμάς

Τα ξενοδοχεία μας δίνουν το παρόν πάνω από 20 χρόνια στην αγορά, παρέχοντας πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες σε όλους τους επισκέπτες τους.

Η Kollfam S.A. είναι οικογενειακή επιχείρηση, με πολλά χρόνια εμπειρίας στις επιχειρήσεις φιλοξενίας και επισιτισμού, η οποία αποτελείται προς το παρόν από τρία ξενοδοχεία στην καρδιά της Αθήνας, Golden City Hotel , Crystal City Hotel και το Phidias Boutique Hotel.
Όλα τα ξενοδοχεία της επιχείρησης βρίσκονται σε κεντρικές τοποθεσίες, πολύ κοντά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όπως στάσεις Μετρό, λεωφορείων, ΚΤΕΛ και ΟΣΕ. Η επίσκεψη στο κέντρο για αρχαιολογικούς χώρους, ψώνια, βόλτα, καφέ και νυχτερινή ζωή γίνεται απλή υπόθεση.
Είναι διακοσμημένα σε μοντέρνο στυλ, με ζεστές πινελιές χρωμάτων και παρέχουν τις υπηρεσίες που αναμένετε από ξενοδοχεία πόλης με υψηλή αισθητική.

Η Αθήνα εμπεριέχει όλον τον κόσμο, και σε όλο τον κόσμο θα βρείτε λίγη Αθήνα..

3

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

192

ΔΩΜΑΤΙΑ

80

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΑΜΕΤΡΗΤΑ

ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Η Αθήνα είναι μία πόλη ζωντανή, κάπου παίζει μουσική, υπάρχει συγκοινωνία, έχει καλό φαγητό, χαμογελαστούς ανθρώπους, μυστικά μέρη και metropolitan life style. Το προσωπικό της εταιρείας είναι προσεκτικά επιλεγμένο για την δική σας άριστη εξυπηρέτηση και εξασφάλιση όμορφης παραμονής στην πόλη.
Κάθε χρόνο χιλιάδες Φιλοξενούμενοι επιλέγουν να μας εμπιστευτούν για την διαμονή τους, όχι μόνο για την κεντρική τοποθεσία και την προσβασιμότητα σε περιοχές αρχαιολογικού, ενδιαφέροντος, αλλά και για το πρόθυμο προσωπικό, το οποίο είναι πάντα διαθέσιμο να δώσει ιδέες, να οργανώσει και να πραγματοποιήσει για εσάς μία αξέχαστη διαμονή.
Η αγάπη για την φιλοξενία και η πολύχρονη ενασχόληση με το χώρο, έχουν αποτελέσει τα κύρια συστατικά της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας έως και σήμερα. Μελλοντικά το βλέμμα είναι στραμμένο στη βελτίωση και διεύρυνση των υπηρεσιών που προσφέρει, διαφυλάσσοντας πάντα τον χαρακτήρα μίας αγνής και ανοιχτόκαρδης φιλοξενίας, η οποία πάντα θα σας κάνει να επιστρέφετε σε ένα από τα καταλύματα. Στόχος και πολιτική είναι ο κάθε χώρος των τριών ξενοδοχείων να αποπνέει ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, να προκαλεί την αίσθηση του γνώριμου και οικείου. 
Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε όποιο από τα καταλύματα επιλέξετε και αναμένουμε με μεγάλη χαρά να σας φιλοξενήσουμε!